Bezlepkový malinovo-smotanový zákusok so želatínou
Cesto
- 4 ks vajce
 - 160 g cukor kryštálový
 - 50 ml olej
 - 150 ml vlažná voda
 - 230 g Cake mix Liana
 
Smotanová želatína
- 150 ml studené mlieko
 - 1 vrecko Želatína potravinárska číra Liana
 - 250 ml smotana na šľahanie
 - 400-500 g kyslá smotana
 - cukor práškový podľa chuti
 
Želatína
- 600 ml voda
 - 1 vrecko Želatína potravinárska číra Liana
 - 1 vrecko LianaVIT malina
 
Ďalej potrebujeme
- maliny
 
- Bielky vyšľaháme do tuha, postupne pridávame kryštálový cukor, žĺtky, olej a vodu.
 - Ručne vmiešame Cake mix a vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie.
 - Pečieme na 170°C 15-20 minút. Necháme úplne vychladnúť.
 - Želatínu necháme napučať v mlieku.
 - Vyšľaháme smotanu na šľahanie, do ktorej pridáme kyslú smotanu.
 - Napučanú želatínu rozpustíme v mikrovlnnej rúre a za stáleho šľahania pridáme k smotane.
 - Dosladíme podľa chuti a vylejeme na vychladnutý korpus.
 - Necháme stuhnúť v chladničke.
 - Druhú želatínu necháme napučať v 100 ml vody a vo zvyšnej vode rozmiešame LianaVIT.
 - Maliny poukladáme na stuhnutú smotanu.
 - Želatínu rozpustenú v mikrovlnnej rúre zmiešame s LianaVITOM. Počkáme, kým spadne pena a vylejem na koláč.
 - Necháme v chladničke stuhnúť.
 
Cesto
- 4 ks vajce
 - 160 g cukor kryštálový
 - 50 ml olej
 - 150 ml vlažná voda
 - 230 g Cake mix Liana
 
Smotanová želatína
- 150 ml studené mlieko
 - 1 vrecko Želatína potravinárska číra Liana
 - 250 ml smotana na šľahanie
 - 400-500 g kyslá smotana
 - cukor práškový podľa chuti
 
Želatína
- 600 ml voda
 - 1 vrecko Želatína potravinárska číra Liana
 - 1 vrecko LianaVIT malina
 
Ďalej potrebujeme
- maliny
 
Produkty k receptu