Bezlepkové syrové sušienky

Bezlepkové syrové sušienky

Trvanie: 01:30 (h:m) Porcie: 25 (ks)
S týmto mega jednoduchým a rýchlym receptom sa už nemusíte báť, ak vás prepadne chuť na niečo slané.
Ingrediencie
Ďalej potrebujeme
  • Universal mix Liana na posypanie pracovnej dosky
  • žĺtok a lyžica vlažnej vody na potretie sušienok
  • ľanové, sezamové semienka a mak na posypanie sušienok
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Zmäknuté maslo nakrájame na kocky, pridáme Universal mix a soľ. V kuchynskom robote za pomoci háka vypracujeme drobivé cesto. Neskôr pridáme ostatné suroviny a spracujeme kompaktné cesto, ktoré zabalíme do fólie a necháme v chladničke odpočívať cca 60 minút.
  2. Pracovnú dosku posypeme s Universal mix, vyvaľkáme 0,3 - 0,4 cm hrubý plát a vykrajujeme kolieska, ktoré uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie.
  3. Sušienky potrieme rozšľahaným žĺtkom a lyžicou vody a posypeme semienkami alebo makom. Pečieme 20 minút pri 180°C.
Pridať hodnotenie
* *
Ingrediencie
Ďalej potrebujeme
  • Universal mix Liana na posypanie pracovnej dosky
  • žĺtok a lyžica vlažnej vody na potretie sušienok
  • ľanové, sezamové semienka a mak na posypanie sušienok
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné