Bezlepkové sódové lokše s kyslým mliekom
play

Bezlepkové sódové lokše s kyslým mliekom

Trvanie: 00:30 (h:m) Porcie: 8 (ks)
Pamätáte si na sódové lokše našich starých mám?
Ingrediencie
Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Bakery mix,  soľ, sódu bikarbónu a kyslé mlieko spracujeme na cesto. Necháme odstáť.
  2. Urobíme valec, ktorý rozdelíme na približne rovnaké časti.
  3. Každú časť vyvaľkáme na tenkú placku. Podsypávame múkou, aby sa cesto neprilepilo.
  4. Na horúcej suchej panvici pečieme z jednej aj z druhej strany.
  5. Ešte teplé potierame rozpusteným maslom.

 

Dobrý tip:
Lokše si môžeme vychutnať samostatne,  ako prílohu k mäsu alebo plnené na sladko/ na slano.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné