Bezlepkové princezky s kávou
Cesto
- 100 g Fine mix Liana
- 400 g Cake mix Liana
- 2 vajcia
- 4 PL Kakao tmavé Liana Exclusive
- 1 ks Vanilínový cukor Liana
- 260 g maslo
- 150 g práškový cukor
Plnka
- 125 g maslo
- 5 PL práškový cukor
- 1 PL vriaca voda
- 3 KL instantná káva
- 4 PL sušené mlieko
- 25 g nastrúhaná biela čokoláda
1. Vajcia s polovicou cukru vyšľaháme do peny.
2. Maslo a druhá polovica cukru, kakao, vanilínový cukor vyšľaháme.
3. Následne do maslovej hmoty vylejeme vajcovú penu a ešte šľaháme.
4. Primiešame zmesi Fine a Cake mix.
5. Preložíme na dosku a spracujeme ručne tvarné cesto.
6. Vyvaľkáme na 0,5cm a vykrajujeme oválne tvary ako princezky.
7. Uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a popicháme vidličkou.
8. Dáme piecť na 180°C cca 12 minút.
9. Upečené a vychladnuté spojíme s krémom.
Postup plnka:
1. Maslo vyšľaháme s cukrom a sušeným mliekom.
2. Kávu zalejeme polievkovou lyžicou vriacej vody a vychladnuté pridáme k maslovej hmote a vyšľaháme hladký krém.
3. Nakoniec primiešame nastrúhanú bielu čokoládu.
4. Krém dáme do zdobiaceho vrecka s hladkou špicou a naplníme princezky.
Cesto
- 100 g Fine mix Liana
- 400 g Cake mix Liana
- 2 vajcia
- 4 PL Kakao tmavé Liana Exclusive
- 1 ks Vanilínový cukor Liana
- 260 g maslo
- 150 g práškový cukor
Plnka
- 125 g maslo
- 5 PL práškový cukor
- 1 PL vriaca voda
- 3 KL instantná káva
- 4 PL sušené mlieko
- 25 g nastrúhaná biela čokoláda
Produkty k receptu