Bezlepkové linecké koláčiky takmer bez masla
Ingrediencie
150 g Cake mix Liana
50 g práškový cukor
1-2 ks Vanilínový cukor Liana
1 ks vajce (veľkosť L)
20 g zmäknutý až roztopený rastlinný tuk alebo maslo
50 g práškový cukor
1-2 ks Vanilínový cukor Liana
1 ks vajce (veľkosť L)
20 g zmäknutý až roztopený rastlinný tuk alebo maslo
Postup
1. Z uvedených surovín vypracujeme cesto, ktoré zabalíme do potravinovej fólie a na cca 1 hodinu dáme do chladničky stuhnúť.
2. Následne ho na pomúčenej podložke rozvaľkáme na hrúbku 3 mm.
3. Vykrajujeme rôzne vzory, pečieme na plechu pri teplote 180°C približne 5-7 minút.
4. Vychladnuté naplníme džemom, spojíme a nakoniec posypeme práškovým cukrom.
Dobrý tip:
2. Následne ho na pomúčenej podložke rozvaľkáme na hrúbku 3 mm.
3. Vykrajujeme rôzne vzory, pečieme na plechu pri teplote 180°C približne 5-7 minút.
4. Vychladnuté naplníme džemom, spojíme a nakoniec posypeme práškovým cukrom.
Dobrý tip:
Pre ešte lepšiu chuť do cesta pridáme 1 lyžičku Citrónovej polevy Liana.