Bezlepkové karamelové košíčky
Cesto
- 310 g Cake mix Liana
- 150 g rastlinný tuk
- 125 g mleté orechy
- 100 g práškový cukor
- 1 ks vajce
Plnka
- 250 g maslo
- 1 balenie karamelové mlieko
- 300 ml mlieko
- 1 ks Zlatý krém Liana
- 1. Ručne vypracujeme suroviny na cesto a necháme 60 minút odležať v chladničke.
- 2. Formičky na košíčky naplníme cestom. Stred zatlačíme palcom tak, aby v strede ostala jamka.
- 3. Pečieme pri 180°C 20 minút.
- 4. Upečené vyklopíme z formičiek, ozdobíme plnkou a necháme stuhnúť.
Postup plnka:
- 1. Z mlieka a Zlatého krému uvaríme puding. Necháme vychladnúť.
- 2. Vyšľaháme maslo a pomaly pridáme vychladnutý puding. Nakoniec za stáleho šľahania pridáme karamelové mlieko.
- 3. Plnku dáme do vrecka s ozdobnou špičkou a nastriekame na košíčky.
Cesto
- 310 g Cake mix Liana
- 150 g rastlinný tuk
- 125 g mleté orechy
- 100 g práškový cukor
- 1 ks vajce
Plnka
- 250 g maslo
- 1 balenie karamelové mlieko
- 300 ml mlieko
- 1 ks Zlatý krém Liana
Produkty k receptu