Bezlepkové gazdovské žemličky

Bezlepkové gazdovské žemličky

Trvanie: 02:00 (h:m) Porcie: 7 (ks)
Zaručujeme vám, že keď vyskúšate tieto bezlepkové gazdovské žemle, kupované už nikdy nebudete chcieť.

Bez lepku Pre recept na Bezlepkové raňajkové žemle s mandľami

Ingrediencie
  • 300 ml mlieko
  • 1 KL cukor kryštálový
  • 20 g droždie
  • 350 g Bread mix white Liana
  • 1 KL soľ
  • 10 g olej
  • 2 PL kečup
  • 1 KL oregano
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Zo 100 ml vlažného mlieka, cukru a droždia pripravíme kvások, ktorý necháme 10 minút vzísť.
  2. V kuchynskom robote spojíme Bread mix white, soľ, pripravený kvások, zvyšné mlieko, olej a vypracujeme cesto. Prikryté cesto necháme cca hodinu nakysnúť.
  3. Na pomúčenej pracovnej doske rozdelíme cesto na 7 častí. Z každej vypracujeme žemličku, ktorú uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Necháme podkysnúť cca 20 minút.
  4. Oregano zmiešame s kečupom, potrieme žemličky a na ne ukladáme šunku, salámu, slaninu a syr.
  5. Pečieme na 180°C približne 30 minút.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
  • 300 ml mlieko
  • 1 KL cukor kryštálový
  • 20 g droždie
  • 350 g Bread mix white Liana
  • 1 KL soľ
  • 10 g olej
  • 2 PL kečup
  • 1 KL oregano
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné