Bezlepková TIRAMISU bábovka
- 160 g Cake mix Liana
- 110 g práškový cukor
- 10 g Kakao tmavé Liana
- 2 ks vajce
- 1 PL instantná káva
- 100 ml mlieko
- 40 ml olej
- 3-4 PL amaretto
Ďalej potrebujeme
- olej na vymastenie formy
- múka na vysypanie formy
- kakao na posypanie bábovky
- forma na bábovku s ø 23,5 cm
- Bielky vyšľaháme do peny. Pridáme cukor, žĺtky, olej, mlieko, amaretto, instantnú kávu a vymiešame. Postupne primiešame Cake mix a vymiešame hladké cesto.
- Formu na bábovku vymastíme olejom a vysypeme múkou. Cesto rozdelíme na tri časti a do jednej časti primiešame preosiate kakao. Do formy vylejeme svetlé cesto, potom tmavé cesto a navrch zvyšok svetlého. Pečieme vo vyhriatej rúre 20-25 minút pri 160°C.
- Upečenú bábovku vyklopíme a necháme vychladnúť. Pred podávaním posypeme kakaom.
Pred podávaním môžeme poliať kávou s amarettom.
- 160 g Cake mix Liana
- 110 g práškový cukor
- 10 g Kakao tmavé Liana
- 2 ks vajce
- 1 PL instantná káva
- 100 ml mlieko
- 40 ml olej
- 3-4 PL amaretto
Ďalej potrebujeme
- olej na vymastenie formy
- múka na vysypanie formy
- kakao na posypanie bábovky
- forma na bábovku s ø 23,5 cm
Produkty k receptu