Ako si vybrať Kakao Liana
play

Ako si vybrať Kakao Liana

Ingrediencie

Korpus

Plnka

  • 1-1,5 PL Kakao Liana holandské 20-22%/ 10-12%/ tmavé 10-12%/ extra tmavé 10-12%
  • 100 g maslo
  • 2-3 PL práškový cukor
Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Korpus

  1. Bielky vyšľaháme do peny. Pridáme žĺtky, práškový cukor, olej a vodu. Postupne pridávame vareškou Cake mix/ polohrubú múku s kypriacim práškom.
  2. Vylejeme do formy na korpus.
  3. Korpus pečieme 25 minút pri 165°C.

Plnka

  1. Maslo, kakao a cukor prešľaháme. 
Dobrý tip:
Lahodnú plnku môžeme použiť na prípravu torty, muffiniek, zákuskov, dezertných pohárov, na candy bar a iné.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie

Korpus

Plnka

  • 1-1,5 PL Kakao Liana holandské 20-22%/ 10-12%/ tmavé 10-12%/ extra tmavé 10-12%
  • 100 g maslo
  • 2-3 PL práškový cukor
Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné