Bezlepkový vláčny banánový chlieb
play

Bezlepkový vláčny banánový chlieb

Trvanie: 0:60 (h:m) Porcie: 15-18 (ks)
Máte doma zrelé banány, ktoré už nikto nechce? Využite ich na prípravu rýchleho a chutného bezlepkového banánového chlebíka! S našou bezlepkovou zmesou Liana Cake mix ho zvládnete ľahko a za chvíľu.
Ingrediencie
Cesto
Ďalej potrebujeme
  • forma 30 x 11 cm
  • podľa hustoty doliať mlieko
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Banány, najlepšie prezreté, ošúpeme a roztlačíme vidličkou.

  2. Pridáme vajíčka, cukor, soľ a premiešame. Prisypeme Liana Cake mix, Liana Sódu bikarbónu a nakoniec pridáme roztopené maslo. Cesto dôkladne premiešame.

  3. Nakoniec pridáme nasekané vlašské orechy, kúsky Liana čokolády 70% a štipku Liana Pravej vanilky. 

  4. Hotové cesto rovnomerne vylejeme do formy vystlanej papierom na pečenie. Pečieme v rúre predhriatej na 170 °C približne 35 - 40 minút.

  5. Po upečení necháme vychladnúť, vyklopíme z formy a nakrájame. Podávame podľa chuti.

Dobrý tip: Ak namiesto Liana Cake mixu použijete Liana Fine mix, chlebík získa jedinečnú banánovo-perníkovú chuť.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto
Ďalej potrebujeme
  • forma 30 x 11 cm
  • podľa hustoty doliať mlieko
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.