Vaječná tlačenka so želatínou

  • Najlepší veľkonočný recept? Pre nás je to veľkonočná vajíčková tlačenka plná našej najobľúbenejšej zeleniny.
Vaječná tlačenka so želatínou
  • 100
    hodnotenie
  • Trvanie
    -
    (h:m)
  • Porcie
    -
    (ks)

Ingrediencie

150 ml nálev z uhoriek a papriky
1 vrecko Želatína potravinárska číra Liana
200-250 ml majonéza
4 ks kyslé uhorky
sterilizovaná červená paprika
mäkká saláma
sterilizovaná zmes mrkva-hrášok-kukurica
4 ks vajce uvarené natvrdo
podľa chuti vegeta alebo soľ/čierne korenie/olej
 
Podľa potreby na vlastný nálev:
voda
ocot
cukor
soľ/vegeta
 

Postup

1. Želatínu necháme napučať v zeleninovom náleve 10-15 minút.
 
2. Napučanú želatínu rozpustíme v mikrovlnnej rúre a zmiešame s majonezou.
 
3. K majonéze a želatíne primiešame všetku nakrájanú zeleninu, vajíčka a mäkkú salámu. Podľa vlastných chutí dochutíme vegetou, soľou, čiernym korením alebo octom.
 
4. Vylejeme do formy vystlanej potravinovou fóliou a necháme cez noc stuhnuť v chladničke.
 
 
 
 
 

Produkty k receptu

Čo si myslíte o tomto recepte?

100
Počet hodnotení: 1
Používaním stránok prevádzkovateľa LIANA GOLIAŠ s.r.o.
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.