Vitamínové punčové rezy s LianaVITom

  • Klasický punčák obohatený o vitamíny.
pre recept na Vitamínové bezlepkové punčové rezy s LianaVIT - om kliknite sem.
Punčový vitamínový zákusok s Lianavitom malina
  • 50
    hodnotenie
  • Trvanie
    01:00
    (h:m)
  • Porcie
    -
    (ks)

Ingrediencie

Piškóta svetlá:
8 vajec
8 lyžíc kryštálový cukor
2 ks Vanilínový cukor Liana
8 lyžíc teplá voda
8 lyžíc polohrubá múka
1 ks Zlatý krém Liana
2 lyžice olej
1/2 Kypriaci prášok do pečiva Liana

Malinová piškóta:
6 vajec
6 lyžíc teplá voda
1 ks LianaVit malina Liana
1 lyžica kryštálový cukor
6 lyžíc polohrubá múka
1 ks Zlatý krém Liana
1/2 Kypriaci prášok do pečiva Liana
2 lyžice olej

Sirup:
400 ml voda
1 ks LianaVit malina Liana
75 g cukor
100 ml rum alebo pár kvapiek punčová aróma

Poleva:
1 ks Punčová poleva Liana
200 g práškový cukor
5 lyžíc voda
1 lyžička olej

Dodatky:
džem

 

 

 

 

 

Postup

1. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh. Žĺtky vyšľaháme s cukrom a vanilínovým cukrom do peny. Pridáme teplú vodu, olej a nakoniec múku zmiešanú so Zlatým krémom a kypriacim práškom. Pečieme pri 175°C 20-25 minút.
2. Podobne pripravíme malinovú piškótu tak, že žĺtky vyšľaháme s malinovým LianaVitom a 1 lyžicou kryštálového cukru. Ostatné ako pri svetlej piškóte. Pečieme pri teplote 175°C 20-25 minút.
3. Prevaríme vodu s cukrom, necháme vychladnúť. Do vlažnej vody pridáme LianaVit malina a rum alebo punčovú arómu.
4. Svetlú piškótu prekrojíme na polovicu. Spodný svetlý plát natrieme džemom, priložíme malinovú piškótu a polejeme sirupom. Znova natrieme džem a priložíme druhý svetlý plát.
5. Nakoniec polejeme punčovou polevou, ktorú pripravíme podľa návodu na obale.

 

 

 

Čo si myslíte o tomto recepte?

50
Počet hodnotení: 1
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.