Punčový vitamínový zákusok s Lianavitom malina

Vitamínové punčové rezy s LianaVITom

Trvanie: 01:00 (h:m)
Ingrediencie
Piškóta svetlá
Malinová piškóta
Sirup
  • 400 ml voda
  • 1 ks LianaVit malina
  • 75 g cukor
  • 100 ml rum alebo pár kvapiek punčová aróma
Poleva
Dodatky
  • džem
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

1. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh. Žĺtky vyšľaháme s cukrom a vanilínovým cukrom do peny. Pridáme teplú vodu, olej a nakoniec múku zmiešanú so Zlatým krémom a kypriacim práškom. Pečieme pri 175°C 20-25 minút.
2. Podobne pripravíme malinovú piškótu tak, že žĺtky vyšľaháme s malinovým LianaVitom a 1 lyžicou kryštálového cukru. Ostatné ako pri svetlej piškóte. Pečieme pri teplote 175°C 20-25 minút.
3. Prevaríme vodu s cukrom, necháme vychladnúť. Do vlažnej vody pridáme LianaVit malina a rum alebo punčovú arómu.
4. Svetlú piškótu prekrojíme na polovicu. Spodný svetlý plát natrieme džemom, priložíme malinovú piškótu a polejeme sirupom. Znova natrieme džem a priložíme druhý svetlý plát.
5. Nakoniec polejeme punčovou polevou, ktorú pripravíme podľa návodu na obale.

Pridať hodnotenie
* *
Ingrediencie
Piškóta svetlá
Malinová piškóta
Sirup
  • 400 ml voda
  • 1 ks LianaVit malina
  • 75 g cukor
  • 100 ml rum alebo pár kvapiek punčová aróma
Poleva
Dodatky
  • džem
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné