
Bezlepkový tvarohový krémeš
Cesto
- 300 g Cake mix Liana
- štipka soli
- 150 g cukor práškový
- 1 ks vajce
- 1 ks žĺtko
- 150 g maslo/rastlinný tuk
Tvarohový puding
- 500 g tvaroh jemný
- 150 g cukor práškový
- 500 ml mlieko
- 100 ml olej
- 1 vrecko Zlatý krém Liana
- 1 ks vajce
- 3 ks žĺtok
- 20 g Vanilínový cukor Liana
Bielkový sneh
- 4 ks vaječný bielok
- 3 kopcovité PL cukor kryštálový
- 3 kopcovité PL cukor práškový
- štipka soli
- Ručne vypracujeme cesto z Cake mix, soli, cukru, masla a vajec.
- Preložíme na papierom vyložený plech a rukou roztlačíme cesto. Môžeme použiť aj malý valček.
- Urobíme krém. V mise zmiešame tvaroh, cukor, mlieko olej, žĺtky, vajce a Zlatý krém pomocou elektrického šľahača.
- Vylejeme na cesto a dáme piecť na 175°C cca 25-30 minút do ružových okrajov.
- Bielky so soľou vyšľaháme do polotuha. Pridáme cukor a vyšľaháme na tuhý sneh.
- Rozotrieme na predpečený koláč, ozdobnou stierkou môžeme vytvoriť vzor, napr. vlnky.
- Dáme piecť na 160°C cca 15 minút do jemného zhnednutia snehu.
- Necháme vychladnúť.
Cesto
- 300 g Cake mix Liana
- štipka soli
- 150 g cukor práškový
- 1 ks vajce
- 1 ks žĺtko
- 150 g maslo/rastlinný tuk
Tvarohový puding
- 500 g tvaroh jemný
- 150 g cukor práškový
- 500 ml mlieko
- 100 ml olej
- 1 vrecko Zlatý krém Liana
- 1 ks vajce
- 3 ks žĺtok
- 20 g Vanilínový cukor Liana
Bielkový sneh
- 4 ks vaječný bielok
- 3 kopcovité PL cukor kryštálový
- 3 kopcovité PL cukor práškový
- štipka soli
Produkty k receptu