Rýchly bezlepkový perník

  • Rýchlejšie to už nejde, tento perník je zároveň jemný a nadýchaný ako perinka.
pre recept na Rýchly perník s klasickou pšeničnou múkou kliknite sem.
Bezlepkový rýchly perník
  • 88
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:30
    (h:m)
  • Porcie
    40 - 50
    (ks)

Ingrediencie

300 g Fine mix Liana
180 g cukor práškový
300 ml mlieko 
100 ml olej
2 vajcia
3 PL džem

podľa chuti kúsky čokolády, drvené orechy, sušené hrozienka..

 

 

 

 

 

Postup

1.     Všetky suroviny vyšľaháme elektrickým šľahačom v miske. Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie.
 
2.     Pečieme pri teplote 180°C 15 - 20 minút. Vrch posypeme práškovým cukrom alebo môžeme potrieť džemom a poliať roztopenou čokoládou.

Dobrý tip:
Do cesta po vyšľahaní môžeme pre obmenu rôznych variácií lyžicou primiešať podľa chuti napr. kúsky čokolády, drvené orechy, sušené hrozienka, mak, kokos....
 
Dobrý tip:
Z tohto cesta pripravíme tiež perníkové muffiny.
 
 
 
 
 

 

Produkty k receptu

Čo si myslíte o tomto recepte?

88
Počet hodnotení: 4
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.