Bezlepkový pudingový zákusok so Zlatým krémom

0:45 (h:m)
Porcie: 50 (ks)
Jemná kakaová piškóta s vanilkovým Zlatým krémom. Zákusok, ktorému neodoláte ani v tejto verzii.
Ingrediencie
Piškóta
Puding
Poleva

Nakúpiť Liana produkty z receptu

Postup

1. Žĺtky s cukrom vyšľaháme do peny. Postupne pridáme olej, vodu, Cake mix a Kakao tmavé. Na záver zľahka vareškou vmiešame tuhý sneh. Piškótu vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie.

2. Zo Zlatého krému uvaríme puding podľa návodu na obale. Ešte horúci puding nalievame lyžicou na piškótu. Pečieme pri 180°C 15 - 20 minút.

3. V miske zmiešame biely jogurt, kyslú smotanu a Vanilínový cukor. Ešte horúci koláč natrieme polevou a necháme vychladnúť. Na záver posypeme Škoricovým cukrom.

Dobrý tip:
Klasickú verziu receptu s pšeničnou múkou pripravíme zámenou Cake mix Liana za 230 g polohrubej múky a pridáme 1 vrecko Kypriaceho prášku do pečiva Liana.

Ohodnotiť recept

Prihláste sa, ak chcete pridať hodnotenie.

Ingrediencie
Piškóta
Puding
Poleva

Nakúpiť Liana produkty z receptu


Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Zásady používania cookies

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.