Bezlepkový írsky chlieb bez droždia

Bezlepkový írsky chlieb bez droždia a kvásku

Trvanie: 01:00 (h:m) Porcie: 10 (ks)
Rýchla príprava bez kysnutia, droždia alebo kvásku. Jediným kypridlom je sóda bikarbóna. Pridaný jogurt spravil chlieb jemnejší a to aj na nasledujúci deň.
Ingrediencie
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

1. Všetky suroviny spojíme vareškou do pevného cesta. Necháme cesto odpočívať, kým sa vyhrieva rúra.

2. Rúru vyhrejeme na 200°C spolu s plechom na záparu, ktorý vložíme na dno rúry.

3. Plech alebo antikorovú misu vystelieme papierom na pečenie. Mokrými rukami vytvarujeme bochník a prenesieme na papier na pečenie. Mokrou plastovou vareškou bochník uhladíme, aby bol povrch hladký a rovný, postriekame vodou, vrch chleba narežeme a vložíme do vyhriatej rúry. Do spodného plechu vylejeme 250 ml vriacej vody na záparu. Pečieme 10 minút pri 200°C a neskôr teplotu znížime na 180°C, spodný plech vyberieme a dopečieme 35-40 minút. Necháme vychladnúť na mriežke.

wricycevy 20.10.2023
Established tumors express ERО± and PR and are maintained by subcutaneous transplantations into syngeneic female mice 18 <a href=http://vardenafil.one>levitra medicament pas cher</a> 2021 Oct 27; 12 738914
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné