Bezlepkový a bezvaječný koláč z kyslého mlieka
play

Bezlepkový a bezvaječný koláč z kyslého mlieka

Trvanie: 01:00 (h:m)
Rýchly a jednoduchý recept je to, čo potrebujeme, ak dostaneme chuť na sladké. Koláč je vhodných aj pre tých, ktorí pri pečení nemôžu alebo nechcú používať vajíčka.
Ingrediencie

Cesto (pohár 250 ml)

Krém

  • 250 g 45%/ 70% Čokoláda Liana
  • 300 g biely jogurt/ kyslá smotana

Ďalej potrebujeme

  • broskyne v želé/ džem
Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Zmiešame kyslé mlieko, olej, Cake mix a cukor. Pridáme sódu bikarbónu a kakao. Všetko spolu zmiešame mixérom tak, aby vzniklo jednoliate cesto.
  2. Cesto vylejeme na papierom vystlaný plech a rovnomerne rozotrieme.
  3. Pečieme vo vyhriatej rúre približne 20 minút pri 175°C.
  4. Medzitým si pripravíme krém: Čokoládu roztopíme v mikrovlnke. Zmiešame s jogurtom/ kyslou smotanou.
  5. Vychladnutý koláč natrieme podľa chuti napríklad ovocím v želé/ džemom.
  6. Na vrch rovnomerne nanesieme krém. Koláč môžeme na ozdobu posypať orieškami alebo lyofilizovaným ovocím.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie

Cesto (pohár 250 ml)

Krém

  • 250 g 45%/ 70% Čokoláda Liana
  • 300 g biely jogurt/ kyslá smotana

Ďalej potrebujeme

  • broskyne v želé/ džem
Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné