Bezlepkové špenátové uzly

  • Bezlepkové špenátové uzly plné zdravia.
Pre recept na Bezlepkové cesnakovo-syrové trojhranky kliknite sem.
Bezlepkové špenátové uzly
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    02:00
    (h:m)
  • Porcie
    8
    (ks)

Ingrediencie

100 ml mlieko
1 KL cukor kryštálový
15 g droždie
250 g Bread mix white Liana
60 g mrazený nasekaný špenát
1 PL zemiakové vločky
1 PL olej
120 ml voda
 
Ďalej potrebujeme:
Ryžová múka Liana na podsypanie
zmes 2-3 strúčikov cesnak + 1 PL olej + 1 PL voda

Postup

1. Z vlažného mlieka, cukru a droždia pripravíme kvások, ktorý necháme 10 minút vzísť. 
 
2. Do kuchynského robota vložíme všetky suroviny spolu s pripraveným kváskom a rozmrazeným špenátom. Vymiešame kompaktné cesto a necháme hodinu kysnúť.
 
3. Na pomúčenej pracovnej doske rozdelíme cesto na 8 častí, vytvarujeme uzly a ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pred pečením postriekame vodou. Pečieme na 180 °C cca 20 minút so záparou. Ešte horúce uzly potrieme zmesou z cesnaku, oleja a vody.
 

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa LIANA GOLIAŠ s.r.o.
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.