Bezlepkové slané koláče bez kysnutia

  • Dali by ste si niečo pod zub? Vyskúšajte tieto bezlepkové slané koláče bez kysnutia, pri ktorých strávite minimum času.
Pre recept na Bezlepkový pizzový závin kliknite sem.
Bezlepkové slané koláče bez kysnutia
  • 100
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:30
    (h:m)
  • Porcie
    20
    (ks)

Ingrediencie

300 g Bread mix white Liana
200 ml voda
3 PL olej
1 KL cukor
1 Kl soľ
¼ kocky droždie
100 g tvrdý syr
100 g slaninka
100 g šunka
olivy
kapia
 
Ďalej potrebujeme:
olej na potretie
grilovacie korenie a oregano na posypanie
Ryžová múka Liana na podsypanie

Postup

1. Pripravíme kvások zo 100 ml vody, cukru a droždia. Necháme 10 minút vzísť kvások. 
 
2. Do kuchynského robota vložíme Bread mix white, soľ, olej, zvyšok vody, pripravený kvások z droždia a vypracujeme cesto. Na pomúčenej pracovnej doske spracujeme z cesta bochník, ktorý rozdelíme na dve časti. Každú časť vyvaľkáme na hrubšie a vykrojíme kolieska.
 
3. Kolieska ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie, potrieme olejom a posypeme grilovacím korením a oreganom. Uložíme nakrájanú šunku a slaninu, posypeme nastrúhaným syrom a ozdobíme kápiou a olivami. Necháme kysnúť pár minút, kým sa nahreje rúra. Pečieme 20-25 minút na 200°C.
 
 

Produkty k receptu

Čo si myslíte o tomto recepte?

100
Počet hodnotení: 1
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.