Bezlepkové slané koláče bez kysnutia
- 300 g Bread mix white Liana
- 200 ml voda
- 3 PL olej
- 1 KL cukor
- 1 Kl soľ
- ¼ kocky droždie
- 100 g tvrdý syr
- 100 g slaninka
- 100 g šunka
- olivy
- kapia
Ďalej potrebujeme
- olej na potretie
- grilovacie korenie a oregano na posypanie
- Ryžová múka Liana na podsypanie
- Pripravíme kvások zo 100 ml vody, cukru a droždia. Necháme 10 minút vzísť kvások.
- Do kuchynského robota vložíme Bread mix white, soľ, olej, zvyšok vody, pripravený kvások z droždia a vypracujeme cesto. Na pomúčenej pracovnej doske spracujeme z cesta bochník, ktorý rozdelíme na dve časti. Každú časť vyvaľkáme na hrubšie a vykrojíme kolieska.
- Kolieska ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie, potrieme olejom a posypeme grilovacím korením a oreganom. Uložíme nakrájanú šunku a slaninu, posypeme nastrúhaným syrom a ozdobíme kápiou a olivami. Necháme kysnúť pár minút, kým sa nahreje rúra. Pečieme 20-25 minút na 200°C.
- 300 g Bread mix white Liana
- 200 ml voda
- 3 PL olej
- 1 KL cukor
- 1 Kl soľ
- ¼ kocky droždie
- 100 g tvrdý syr
- 100 g slaninka
- 100 g šunka
- olivy
- kapia
Ďalej potrebujeme
- olej na potretie
- grilovacie korenie a oregano na posypanie
- Ryžová múka Liana na podsypanie
Produkty k receptu