Bezlepkové salko buchty bez kysnutia

Bezlepkové salko buchty bez kysnutia

Trvanie: 00:45 (h:m) Porcie: 20 menších (ks)
Buchty, ktoré nekysnú? Ozaj rýchla sladká pochúťka.
Ingrediencie
Cesto
Plnka
  • karamelové salko
Posýpka
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Salko necháme niekoľko hodín stuhnúť v chladničke. Maslo nakrájame na malé kúsky a pridáme ostatné suroviny. Vypracujeme nelepivé cesto. Pracovnú dosku pomúčime, vyvaľkáme obdĺžnik, nakrájame na štvorce a na každý štvorec uložíme stuhnuté salko. Zabalíme do buchty a uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie.
  2. Z ryžovej múky, masla a práškového cukru prstami spracujeme drobivú hmotu. Buchty potrieme rozšľahaným vajcom, posypeme posýpkou a upečieme vo vyhriatej rúre pri 175°C 15 - 20 minút.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto
Plnka
  • karamelové salko
Posýpka
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné