Bezlepkové salko buchty bez kysnutia

  • Buchty, ktoré nekysnú? Ozaj rýchla sladká pochúťka.
Bezlepkové salko buchty bez kysnutia
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:45
    (h:m)
  • Porcie
    20 menších
    (ks)

Ingrediencie

Cesto:
300 g Cake mix Liana
85 g maslo
100 ml smotana na šľahanie
1 vrecko Vanilínový cukor Liana
1 PL cukor práškový
2 KL Poleva citrónová Liana
1 vajce
 
Plnka:
karamelové salko
 
Posýpka:
30 g ryžová múka Liana
15 g maslo
15 g cukor práškový
 
vajce na potretie
ryžová múka Liana na pomúčenie dosky 

Postup

1. Salko necháme niekoľko hodín stuhnúť v chladničke. Maslo nakrájame na malé kúsky a pridáme ostatné suroviny. Vypracujeme nelepivé cesto. Pracovnú dosku pomúčime, vyvaľkáme obdĺžnik, nakrájame na štvorce a na každý štvorec uložíme stuhnuté salko. Zabalíme do buchty a uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie.
 
2. Z ryžovej múky, masla a práškového cukru prstami spracujeme drobivú hmotu. Buchty potrieme rozšľahaným vajcom, posypeme posýpkou a upečieme vo vyhriatej rúre pri 175°C 15 - 20 minút.
 

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.