Bezlepkové punčové tortičky

  • Obľúbené punčové rezy v rozkošnej mini verzii punčových tortičiek.
pre recept na Vitamínové bezlepkové punčové rezy s LianaVIT - om kliknite sem.
Bezlepkové punčové tortičky
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:120
    (h:m)
  • Porcie
    10
    (ks)

Ingrediencie

Cesto:
6 PL Cake mix Liana
6 PL cukor práškový
6 PL teplá voda
6 vajec
3 PL olej
štipka soli
 
Punčová zmes:
3 PL ríbezľový džem
50 ml horúca voda
šťava z pol citróna
rum podľa chuti
2 - 3 kvapky červené farbivo
 
Punčová poleva:
1 vrecko Punčová poleva Liana
200 g cukor práškový
3 PL studená voda
1 KL olej
 
na odzobu maliny a mäta

Postup

1. Bielky so štipkou soli vyšľaháme do tuha, žĺtky s cukrom vymiešame do peny. Do žĺtkov postupne pridáme vodu, olej, Cake mix a nakoniec jemne vmiešame sneh z bielkov. Cesto vylejeme na väčší plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme pri 180°C cca 15 minút. Z mierne vychladnutého cesta stiahneme papier na pečenie a následne necháme úplne vychladnúť.
 
2. Z cesta vykrojíme 20 koliesok. Zvyšné cesto rozdrvíme prstami, vložíme do misy a pridáme džem, horúcu vodu zmiešanú s pár kvapkami červenej farby, šťavu z citróna a poriadne premiešame. Koliesko cesta vložíme naspäť do formičky, uložíme 1 PL punčovej zmesi, zarovnáme a prikryjeme druhým kolieskom. Polejeme Punčovou polevou pripravenou podľa návodu na obale a dozdobíme malinami s lístkom mäty.
 
 

Produkty k receptu

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.