- Domov
- Chutné recepty
- Bezlepkové punčové rohlíčky
Bezlepkové punčové rohlíčky
Porcie: 30-32 (ks)
Milujete punčové rezy? Jednoznačné musíte vyskúšať skvelú punčovú chuť v podobe Bezlepkových punčových rohlíčkov.
Ingrediencie
Tovar do košíka
Vytlačiť recept
Zdieľať na facebooku
Cesto
- 150 g Cake mix Liana
- 75 g rastlinný tuk
- 75 g cukor práškový
- 1 ks vajce
Punčová plnka
- 100 g bezlepkové piškóty
- 30 g orechy
- 2 PL malinový džem
- 2 PL rum
- ¾ vrecka Poleva punčová Liana
- 3-4 kvapky červené gélové potravinárske farbivo
Punčová poleva
- ½ vrecka Poleva punčová Liana
- 100 g cukor práškový
- 2 PL studená voda
Ďalej potrebujeme
- Ryžová múka Liana na podsypanie
- Suroviny na cesto vymiesime a zabalené vo fólii necháme cez noc v chladničke.
- Cesto vyvaľkáme na posypanej pracovej doske a vykrajujeme mesiačiky. Uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme na 180°C približne 7-8 minút. Necháme vychladnúť.
- Na punčovú plnku pomelieme orechy spolu s piškótami, pridáme ostatné suroviny a vymiešame lepivú hmotu, ktorú nanesieme na vychladnuté mesiačiky. Vytvarujeme malý valček, ktorý prstami pritlačíme na mesiačik a prikryjeme druhým mesiačikom.
- Punčovú polevu pripravíme podľa návou na obale a polejeme ňou mesiačiky. Necháme stuhnúť.
Pridať hodnotenie
Ingrediencie
Tovar do košíka
Vytlačiť recept
Zdieľať na facebooku
Cesto
- 150 g Cake mix Liana
- 75 g rastlinný tuk
- 75 g cukor práškový
- 1 ks vajce
Punčová plnka
- 100 g bezlepkové piškóty
- 30 g orechy
- 2 PL malinový džem
- 2 PL rum
- ¾ vrecka Poleva punčová Liana
- 3-4 kvapky červené gélové potravinárske farbivo
Punčová poleva
- ½ vrecka Poleva punčová Liana
- 100 g cukor práškový
- 2 PL studená voda
Ďalej potrebujeme
- Ryžová múka Liana na podsypanie
Produkty k receptu