Bezlepkové punčové rohlíčky

  • Milujete punčové rezy? Jednoznačné musíte vyskúšať skvelú punčovú chuť v podobe Bezlepkových punčových rohlíčkov.
Pre recept na Bezlepkové punčové tortičky kliknite sem.
Bezlepkové punčové rohlíčky
  • 100
    hodnotenie
  • Trvanie
    -
    (h:m)
  • Porcie
    30-32
    (ks)

Ingrediencie

Cesto:
150 g Cake mix Liana
75 g rastlinný tuk
75 g cukor práškový
1 ks vajce
 
Punčová plnka:
100 g bezlepkové piškóty
30 g orechy
2 PL malinový džem
2 PL rum
¾ vrecka Poleva punčová Liana
3-4 kvapky červené gélové potravinárske farbivo
 
Punčová poleva: 
½ vrecka Poleva punčová Liana
100 g cukor práškový
2 PL studená voda
 
Ďalej potrebujeme:
Ryžová múka Liana na podsypanie

 

Postup

1. Suroviny na cesto vymiesime a zabalené vo fólii necháme cez noc v chladničke.
 
2. Cesto vyvaľkáme na posypanej pracovej doske a vykrajujeme mesiačiky. Uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme na 180°C približne 7-8 minút. Necháme vychladnúť.
 
3. Na punčovú plnku pomelieme orechy spolu s piškótami, pridáme ostatné suroviny a vymiešame lepivú hmotu, ktorú nanesieme na vychladnuté mesiačiky. Vytvarujeme malý valček, ktorý  prstami pritlačíme na mesiačik a prikryjeme druhým mesiačikom.
 
4. Punčovú polevu pripravíme podľa návou na obale a polejeme ňou mesiačiky. Necháme stuhnúť.
 
 
 

Produkty k receptu

Čo si myslíte o tomto recepte?

100
Počet hodnotení: 1
Používaním stránok prevádzkovateľa LIANA GOLIAŠ s.r.o.
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.