Bezlepkové linecké s orieškovou penou
Cesto
- 150 g Cake mix Liana
 - 20-30 g zmäknuté maslo
 - 1 ks vajce
 - 50 g cukor práškový
 - 20 g Vanilínový cukor Liana
 
Orieškový sneh
- 1 ks bielok
 - štipka soli
 - 70 g cukor kryštálový
 - 1-2 KL mleté orechy
 
Ďalej potrebujeme
- Ryžová múka Liana
 - džem
 
- Cake mix, cukor, vajce a maslo ručne vypracujeme na cesto.
 - Bielky vyšľaháme so štipkou soli. Pridáme cukor a miešame nad parou, kým sa cukor neroztopí a nevznikne pevná lesklá hmota.
 - Cesto vyvaľkáme na ryžovou múkou vysypanej pracovnej doske. Vykrojíme kolieska, ktoré uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie.
 - K bielkovému snehu primiešame orechy a pomocou cukrárskeho vrecka so zdobiacou špičkou nanesieme na kolieska tak, aby v strede ostal priestor na džem. Pridáme obľúbený džem.
 - Pečieme pri 175°C 12 minút.
 
Cesto
- 150 g Cake mix Liana
 - 20-30 g zmäknuté maslo
 - 1 ks vajce
 - 50 g cukor práškový
 - 20 g Vanilínový cukor Liana
 
Orieškový sneh
- 1 ks bielok
 - štipka soli
 - 70 g cukor kryštálový
 - 1-2 KL mleté orechy
 
Ďalej potrebujeme
- Ryžová múka Liana
 - džem
 
Produkty k receptu