Bezlepkové kváskové lievance

  • Bezlepkové kváskové lievance ľahké ako páperie v kombinácii s ovocím, džemom a agávovým sirupom sú jednoducho neodolateľné.
pre recept na Bezlepkové lievance kliknite sem.
Bezlepkové kváskové lievance
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    15:00
    (h:m)
  • Porcie
    30
    (ks)

Ingrediencie

1. deň rozkvas:
150 ml voda
100 g Bakery mix Liana
1 PL kvások
 
2. deň cesto:
350 ml vlažné mlieko
100 g Bakery mix Liana
3 KL kokosový olej
1 vrecko Vanilínový cukor Liana
1 vajce
1 PL med
štipka soli
 
Ďalej potrebujeme:
olej 
džem, nutela, čokoláda, ovocie, agáve sirup / javorový sirup

 

Postup

1. Bakery mix, vodu a kvások rozmiešame v miske vareškou. Prikryjeme fóliou a necháme kysnúť do rána.
 
2. Ráno k rozkvasu pridáme suroviny z druhého dňa, vymiešame mixérom a necháme kysnúť zakryté fóliou 2 hodiny.
 
3. Panvicu na lievance potrieme olejom a necháme poriadne rozpáliť. Lyžicou kladieme cesto na rozpálenú panvicu a pečieme z oboch strán dozlatista.
 
4. Podávame potreté džemom alebo nutelou s ovocím preliate javorovým alebo agávovým sirupom.
 
Dobrý tip:
Ak nemáme panvicu na lievance môžeme použiť obyčajnú. Cesto nalievame lyžičkou do tvaru kruhu a pečieme z oboch strán.

 

Produkty k receptu

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa LIANA GOLIAŠ s.r.o.
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.