Bezlepkové bagetky s údeným syrom a salámou

  • Pripravte si doma čerstvé bezlepkové bagetky ochutené údeným syrom a salámou, ktorým sa nevyrovná žiadne pečivo z obchodu.
Pre recept na Chrumkavé celozrnné bezlepkové bagety kliknite sem.
Bezlepkové bagetky s údeným syrom a salámou
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    02:00
    (h:m)
  • Porcie
    6
    (ks)

Ingrediencie

300 g Bread mix white Liana
30 g Múka z červenej šošovice Liana
200 ml voda
100 ml voda (kvások)
60 g jemná saláma
50 g údený oštiepok
½ kocky droždie
1 KL cukor
1 KL soľ
 
Ďalej potrebujeme:
Ryžová múka Liana na podsypanie

 

 

Postup

1. Pripravíme kvások zo 100 ml vody, droždia a cukru. Necháme 10-15 minút vzísť.
 
2. V kuchynskom robote premiešame Bread mix white, múku z červenej šošovice a soľ. Pridáme najemno nastrúhaný syr, salámu, pripravený kvások z droždia, vodu a vypracujeme kompaktné cesto. Prikryté necháme cca 45 minút kysnúť.
 
3. Premiesime na pomúčenej pracovej doske, vypracujeme 6 ks bagetiek,  vložíme ich do formy a necháme cca 20 minút podkysnúť. 
 
4. Menší plech vložíme na dno rúry, ktorú vyhrejeme na 240°C. Bagetky vložíme do rúry, do spodného plechu vylejeme 250 ml vody a pečieme 15 minút. Potom teplotu znížime na 190°C, vyberieme spodný plech a dopečieme ešte 25 minút.
 

Produkty k receptu

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.