Bezlepkové bagetky s údeným syrom a salámou
- 300 g Bread mix white Liana
- 30 g Múka z červenej šošovice Liana
- 200 ml voda
- 100 ml voda (kvások)
- 60 g jemná saláma
- 50 g údený oštiepok
- ½ kocky droždie
- 1 KL cukor
- 1 KL soľ
Ďalej potrebujeme
- Ryžová múka Liana na podsypanie
- Pripravíme kvások zo 100 ml vody, droždia a cukru. Necháme 10-15 minút vzísť.
- V kuchynskom robote premiešame Bread mix white, múku z červenej šošovice a soľ. Pridáme najemno nastrúhaný syr, salámu, pripravený kvások z droždia, vodu a vypracujeme kompaktné cesto. Prikryté necháme cca 45 minút kysnúť.
- Premiesime na pomúčenej pracovej doske, vypracujeme 6 ks bagetiek, vložíme ich do formy a necháme cca 20 minút podkysnúť.
- Menší plech vložíme na dno rúry, ktorú vyhrejeme na 240°C. Bagetky vložíme do rúry, do spodného plechu vylejeme 250 ml vody a pečieme 15 minút. Potom teplotu znížime na 190°C, vyberieme spodný plech a dopečieme ešte 25 minút.
- 300 g Bread mix white Liana
- 30 g Múka z červenej šošovice Liana
- 200 ml voda
- 100 ml voda (kvások)
- 60 g jemná saláma
- 50 g údený oštiepok
- ½ kocky droždie
- 1 KL cukor
- 1 KL soľ
Ďalej potrebujeme
- Ryžová múka Liana na podsypanie
Produkty k receptu