Bezlepková zamatová torta

Bezlepková zamatová torta

Trvanie: 00:60 (h:m) Porcie: 10 (ks)
Zamatová torta ako zhmotnenie dokonalej jemnosti a perfektnej chuti.
Ingrediencie
Cesto
Plnka
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Bielky vyšľaháme na tuhý sneh, postupne pridávame kryštálový cukor a šľaháme do tuha. Postupne zašľaháme žĺtky. Nakoniec ručne vmiešame Cake mix Liana, kakao tmavé a kypriaci prášok do pečiva. Cesto vylejeme do tortovej formy vystlanej papierom na pečenie a pečieme na 180°C 35 minút. Špajľou vyskúšame, či je korpus upečený.
  2. Z mlieka, múky a žĺtka uvaríme hustú kašu. Necháme vychladnúť za občasného miešania. Vyšľaháme zmäknuté maslo a postupne doň zašľaháme vychladnutú kašu. Plnku rozdelíme na dve časti. Do jednej vmiešame kakao tmavé a práškový cukor a do druhej vanilínový cukor.
  3. Z vychladnutého korpusu zrežeme cca 1 cm, ktorý si odložíme. Na zvyšný korpus natrieme bielu plnku, na ňu kakaovú a navrch rozmrvíme zvyšok korpusu, ktorý sme si odložili. Necháme stuhnúť.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto
Plnka
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.