Bezlepková šachovnica
Cesto
- 200 g Cake mix Liana
 - 4 vajcia
 - 100 g cukor
 - 150 ml olej
 - 50 ml mlieko
 - 2 PL Kakao tmavé Liana
 
Tvarohový krém
- 750 g jemný tvaroh
 - 200 g zmäknuté maslo
 - 140 g práškový cukor
 - 1 ks Vanilínový cukor Liana
 - 2 PL rum
 - Čokoládová poleva Liana
 
- Piškótu pripravíme vyšľahaním vajec s cukrom, následne pridáme ostatné ingrediencie na cesto.
 - Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme pri teplote 170°C 20-25 minút. Necháme vychladnúť.
 - Na krém dôkladne vyšľaháme zmäknuté maslo s cukrom a Vanilínovým cukrom, pridáme tvaroh a rum.
 - Vychladnutý korpus pokrájame na rovnaké pásiky, ktoré striedavo s plnkou prekladáme do hlbšieho plechu v dvoch vrstvách.
 - Necháme stuhnúť. Nakoniec povrch polejeme čokoládovou polevou.
 
Cesto
- 200 g Cake mix Liana
 - 4 vajcia
 - 100 g cukor
 - 150 ml olej
 - 50 ml mlieko
 - 2 PL Kakao tmavé Liana
 
Tvarohový krém
- 750 g jemný tvaroh
 - 200 g zmäknuté maslo
 - 140 g práškový cukor
 - 1 ks Vanilínový cukor Liana
 - 2 PL rum
 - Čokoládová poleva Liana
 
Produkty k receptu