Ako si vybrať Kakao Liana
Korpus
- bezlepková verzia: 100g Cake mix Liana
- lepková verzia: 95 g polohrubá múka + 5 g Kypriaci prášok Liana
- 2 ks vajce
- 75 g práškový cukor
- 25 ml olej
- 75 ml voda
- 2 PL Kakao Liana holandské 20-22%/ 10-12% / tmavé 10-12%/ extra tmavé 10-12%
Plnka
- 1-1,5 PL Kakao Liana holandské 20-22%/ 10-12%/ tmavé 10-12%/ extra tmavé 10-12%
- 100 g maslo
- 2-3 PL práškový cukor
Korpus
- Bielky vyšľaháme do peny. Pridáme žĺtky, práškový cukor, olej a vodu. Postupne pridávame vareškou Cake mix/ polohrubú múku s kypriacim práškom.
- Vylejeme do formy na korpus.
- Korpus pečieme 25 minút pri 165°C.
Plnka
- Maslo, kakao a cukor prešľaháme.
Lahodnú plnku môžeme použiť na prípravu torty, muffiniek, zákuskov, dezertných pohárov, na candy bar a iné.
Korpus
- bezlepková verzia: 100g Cake mix Liana
- lepková verzia: 95 g polohrubá múka + 5 g Kypriaci prášok Liana
- 2 ks vajce
- 75 g práškový cukor
- 25 ml olej
- 75 ml voda
- 2 PL Kakao Liana holandské 20-22%/ 10-12% / tmavé 10-12%/ extra tmavé 10-12%
Plnka
- 1-1,5 PL Kakao Liana holandské 20-22%/ 10-12%/ tmavé 10-12%/ extra tmavé 10-12%
- 100 g maslo
- 2-3 PL práškový cukor
Produkty k receptu