Bezlepkový cuketový koláč

1:00 (h:m)
13:20 (h:m)
Porcie: 24 (ks)
Rýchly a chutný čokoládový koláč, ktorý aj napriek pridanej cukete očarí všetkých.
Ingrediencie
Cesto
Poleva
Ďalej potrebujeme

Nakúpiť Liana produkty z receptu

Postup
  1. Očistenú cuketu nastrúhame na jemno. Vajcia spolu s kryštálovým cukrom a Vanilínovým cukrom vyšľaháme do peny. Vo väčšej mise zmiešame Cake mix, Kakao tmavé, vyšľahané vajcia s cukrom a postupne pridávame olej, rum, mlieko a cuketu. Do poriadne vymiešaného cesta nakoniec pridáme marhule a orechy.
  2. Pripravené cesto vylejeme na maslom vymastený a ryžovovu múkou vysypaný plech. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180°C cca 20 minút.
  3. Na ešte teplý koláč rozotrieme ríbezľový džem. Po vychladnutí ozdobíme čokoládovou polevou.
Ohodnotiť recept

Prihláste sa, ak chcete pridať hodnotenie.

Ingrediencie
Cesto
Poleva
Ďalej potrebujeme

Nakúpiť Liana produkty z receptu


Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Zásady používania cookies

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.