Bezlepkové mačacie jazýčky
Cesto
- 220 g Cake mix Liana
 - 100 g cukor práškový
 - 130 g maslo
 - 1,5 PL Kakao tmavé Liana
 - vajce
 
Krém
- 200 g čokoládovo - orieškový krém
 - 90 g maslo
 
Čokoládová poleva
- 100 g Čokoláda 70% Liana
 - 30 g tuk na polevy
 
Ďalej potrebujeme
- kokos na posyp
 - Cake mix Liana alebo ryžová múka Liana na podsypanie
 
- V kuchynskom robote vymiešame suroviny na cesto. Zabalíme do fólie a necháme odležať v chladničke aspoň 2 hodiny.
 - Cesto rozdelíme na 2 časti na pomúčenej pracovnej doske. Vyvaľkáme pláty s hrúbkou 3 mm a vykrajujeme jazýčky. Uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a upečieme vo vyhriatej rúre pri 180°C cca 8 minút. Necháme vychladnúť.
 - Čokoládu a rastlinný tuk roztopíme nad parou. Polovicu jazýčkov namáčame do čokolády z oboch koncov a posypeme kokosom. Necháme stuhnúť.
 - Čokoládovo - orieškový krém a maslo izbovej teploty vyšľaháme do jemného krému. Zdobiacim vreckom nanesieme krém na spodnú časť jazýčkov. Prikryjeme druhou časťou a necháme stuhnúť.
 
Cesto
- 220 g Cake mix Liana
 - 100 g cukor práškový
 - 130 g maslo
 - 1,5 PL Kakao tmavé Liana
 - vajce
 
Krém
- 200 g čokoládovo - orieškový krém
 - 90 g maslo
 
Čokoládová poleva
- 100 g Čokoláda 70% Liana
 - 30 g tuk na polevy
 
Ďalej potrebujeme
- kokos na posyp
 - Cake mix Liana alebo ryžová múka Liana na podsypanie
 
Produkty k receptu