Jedlá glazúra v spreji 100 ml

Skladom 3 ks

Tento sprej je ideálny na tenké vrstvy lesku na marcipán, fondán, čokoládu, cukrové kvety a ďalšie dekorácie. Čítať viac…

Jedlá glazúra v spreji 100 ml
Novinka
100% 100%
Pridané: 22.05.2024

Super rychle dorucenie pekne zabalene odporucam kazdemu dakujem velmi pekne

Jedlá glazúra v spreji 100 ml

Skladom 3 ks

Tento sprej je ideálny na tenké vrstvy lesku na marcipán, fondán, čokoládu, cukrové kvety a ďalšie dekorácie. Čítať viac…

10,50 € / 1 ks s DPH
100% 100%
Pridané: 22.05.2024

Super rychle dorucenie pekne zabalene odporucam kazdemu dakujem velmi pekne


Cena bez DPH:
8,82 €
Balenie obsahuje:
250 g
Základná jednotka:
Kilogram
Cena základnej jednotky:
42,00 € / kg
Kód produktu:
6328
Hmotnosť:
250 g

Tento sprej je ideálny na nanášanie tenkých vrstiev lesku na marcipán, fondán, čokoládu, cukrové kvety a ďalšie dekorácie. Je skvelou voľbou pre všetkých cukrárov, ktorí chcú svoje dezerty posunúť na vyšší vizuálny level.

Zloženie: šelak E904, etylalkohol, hnací plyn.

Energetická hodnota na 100 g produktu: Energia 0 kJ/0 kcal, Tuky 0 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g, Sacharidy 0 g z toho cukry 0 g, Bielkoviny 0,1 g, Soľ 0 g.

Môže obsahovať stopy sóje.

Objem: 100 g

 


Podobné produkty
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.