Zmes na kakaový krém na likérové špičky Bolero 500g

Nedostupné

Zmes na výrobu kakaového krému do likérových špicov a cukrárskych krémov. Čítať viac…

Zmes na kakaový krém na likérové špičky Bolero 500g
100% Heureka
Pridané: 07.04.2023

Veľká spokojnosť rýchle objednanie rýchle dodanie

Zmes na kakaový krém na likérové špičky Bolero 500g

Vážený zákazník, je nám ľúto, ale tento tovar už bol vyradený z našej ponuky.
100% Heureka
Pridané: 07.04.2023

Veľká spokojnosť rýchle objednanie rýchle dodanie


Zmes na výrobu kakaového krému do likérových špicov a cukrárskych krémov. Bolero instant sa môže zmiešať s tukom alebo margarínom.

Príprava: Bolero instant  500g, prevarená voda (max 50°C) 225g, 400g ZeLa Creme. Zmes s vodou vyšľahť. Nechajte postáť 10min. Pridajte tuk a šľahajte do hladkej konzistencie.

Zloženie:  cukor, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, sójová múka, sušený palmový tuk (palmový olej, glukózový sirup, mliečna bielkovina), modifikovaný škrob E1414.

Energetická hodnota na 100 g produktu: Energia 1564kJ/ 372 kcal, Tuky 6,5 g z toho nasýtené mastné kyseliny 2,99g, Sacharidy 71,18 g z toho cukry 64,31 g, Vláknina 8,91 g, Bielkoviny 8,57 g, Soľ 0,62g.

  • balenie: 500 g
  • krajina pôvodu / vyrobené: Česko

Podobné produkty
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné