Zmes na kakaový krém na likérové špičky Bolero 500g
Zmes na výrobu kakaového krému do likérových špicov a cukrárskych krémov. Čítať viac…
Zmes na výrobu kakaového krému do likérových špicov a cukrárskych krémov. Bolero instant sa môže zmiešať s tukom alebo margarínom.
Príprava: Bolero instant 500g, prevarená voda (max 50°C) 225g, 400g ZeLa Creme. Zmes s vodou vyšľahť. Nechajte postáť 10min. Pridajte tuk a šľahajte do hladkej konzistencie.
Zloženie: cukor, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, sójová múka, sušený palmový tuk (palmový olej, glukózový sirup, mliečna bielkovina), modifikovaný škrob E1414.
Energetická hodnota na 100 g produktu: Energia 1564kJ/ 372 kcal, Tuky 6,5 g z toho nasýtené mastné kyseliny 2,99g, Sacharidy 71,18 g z toho cukry 64,31 g, Vláknina 8,91 g, Bielkoviny 8,57 g, Soľ 0,62g.
- balenie: 500 g
- krajina pôvodu / vyrobené: Česko
Podobné produkty