Zelenina v aspiku
- 1 a ½ vrecko Želatína potravinárska číra Liana
 - 700 ml sladko-kyslý nálev (z uhoriek a kápie)
 - sterilizovaná mrkva s hráškom
 - sterilizovaná kukurica
 - sterilizovaná kápia
 - kyslé uhorky
 
Podľa potreby na vlastný nálev
- voda
 - ocot
 - cukor
 - soľ/vegeta
 
- Želatínu necháme napučať v asi 150 ml nálevu.
 - Napučanú želatínu rozpustíme v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli tak, aby sa nevarila. Zamiešame do zvyšného nálevu.
 - Do formy vystlanej potravinovou fóliou vrstvíme zeleninu a priebežne zalievame želatínou.
 - Necháme cez noc stuhnúť v chladničke.
 
- 1 a ½ vrecko Želatína potravinárska číra Liana
 - 700 ml sladko-kyslý nálev (z uhoriek a kápie)
 - sterilizovaná mrkva s hráškom
 - sterilizovaná kukurica
 - sterilizovaná kápia
 - kyslé uhorky
 
Podľa potreby na vlastný nálev
- voda
 - ocot
 - cukor
 - soľ/vegeta
 
Produkty k receptu