Zelenina v aspiku

  • Aspik, pre niekoho milá spomienka a pre iných neoddeliteľná súčasť sviatkov.
Zelenina v aspiku
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    -
    (h:m)
  • Porcie
    -
    (ks)

Ingrediencie

1 a ½ vrecko Želatína potravinárska číra Liana
700 ml sladko-kyslý nálev (z uhoriek a kápie)
sterilizovaná mrkva s hráškom
sterilizovaná kukurica
sterilizovaná kápia
kyslé uhorky
 
Podľa potreby na vlastný nálev:
voda
ocot
cukor
soľ/vegeta

Postup

1. Želatínu necháme napučať v asi 150 ml nálevu.
 
2. Napučanú želatínu rozpustíme v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli tak, aby sa nevarila. Zamiešame do zvyšného nálevu.
 
3. Do formy vystlanej potravinovou fóliou vrstvíme zeleninu a priebežne zalievame želatínou.
 
4. Necháme cez noc stuhnúť v chladničke.
 
 
 
 
 

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa LIANA GOLIAŠ s.r.o.
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.