Zelenina v aspiku
- 1 a ½ vrecko Želatína potravinárska číra Liana
- 700 ml sladko-kyslý nálev (z uhoriek a kápie)
- sterilizovaná mrkva s hráškom
- sterilizovaná kukurica
- sterilizovaná kápia
- kyslé uhorky
Podľa potreby na vlastný nálev
- voda
- ocot
- cukor
- soľ/vegeta
- Želatínu necháme napučať v asi 150 ml nálevu.
- Napučanú želatínu rozpustíme v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli tak, aby sa nevarila. Zamiešame do zvyšného nálevu.
- Do formy vystlanej potravinovou fóliou vrstvíme zeleninu a priebežne zalievame želatínou.
- Necháme cez noc stuhnúť v chladničke.
- 1 a ½ vrecko Želatína potravinárska číra Liana
- 700 ml sladko-kyslý nálev (z uhoriek a kápie)
- sterilizovaná mrkva s hráškom
- sterilizovaná kukurica
- sterilizovaná kápia
- kyslé uhorky
Podľa potreby na vlastný nálev
- voda
- ocot
- cukor
- soľ/vegeta
Produkty k receptu