Bezlepkový tekvicový chlieb so slaninou

Bezlepkový tekvicový chlieb so slaninou

Krásne zafarbený domáci chlieb, plný chutnej slaninky a tekvicových semienok.
Ingrediencie
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Zo 100 ml vlažnej vody, cukru a droždia si pripravíme kvások, ktorý necháme 10 minút vzísť. Do kuchynského robota vložíme Bread mix white Liana, múku z červenej šošovice Liana, ryžovú múku Liana, soľ, tekvicové semienka, premiešame a pridáme očistenú a na jemno nastrúhanú tekvicu a slaninku. Pridáme kvások a zvyšok vody a vymiešame cesto, ktoré by malo mať mierne lepivú konzistenciu.
  2. Na pomúčenej pracovnej doske vytvarujeme bochník, podsypávame s čo najmenším množstvom múky. Bochník pomúčime, vložíme do ošatky vysypanej múkou alebo vystlanej utierkou a necháme kysnúť cca 60 minút.
  3. Na dno rúry vložíme menší plech, aj plech na ktorom budeme piecť chlieb. Rúru vyhrejeme na 230°C. Na vyhriaty plech preložíme chlieb, ktorý sme postriekali vodou, do spodného plechu nalejeme cca 200 ml vriacej vody a pečieme 10 minút. Potom plech so záparou vyberieme, teplotu znížime na 190°C a dopečieme cca 20 minút. Necháme na mriežke vychladnúť.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné