Bezlepkový makovo-višňový závin
play

Bezlepkový makovo-višňový závin

Dokonalý šťavnatý koláčik, ktorý v sebe spája všetky obľúbené chute.
Ingrediencie
  • 130 ml mlieko
  • 10 g droždie
  • 25 g cukor kryštálový
  • 150 g Bakery mix Liana
  • 40 g zmäknuté maslo
Plnka
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Z droždia, cukru a teplého mlieka pripravíme kvások, ktorý necháme aspoň 10 minút vzísť. Zvyšný cukor rozmiešame vo zvyšnom mlieku.
  2. Bakery mix, už vlažné osladené mlieko, pripravený kvások a zmäknuté maslo. Vymiesime mixérom s hnetacími metličkami, prikryjeme a necháme 30 minút kysnúť.
  3. Medzitým pripravíme plnku zmiešaním maku, cukru, polevy citrónovej, rumovej arómy, mlieka a višní.
  4. Vykysnuté cesto vyvaľkáme na ryžovou múkou vysypanej pracovnej doske. Uložíme plnku a stočíme. Preložíme na plech vyložený papierom na pečenie, potrieme rozšľahaným vajíčkom a poprepichujeme vidličkou. Pečieme pri 200°C 20 minút.
  5. Pred podávaním posypeme bezlepkovým dekoračným práškovým cukrom.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
  • 130 ml mlieko
  • 10 g droždie
  • 25 g cukor kryštálový
  • 150 g Bakery mix Liana
  • 40 g zmäknuté maslo
Plnka
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné