Bezlepkový jablkový koláč s posýpkou

Bezlepkový jablkový koláč s posýpkou

Trvanie: 01:30 (h:m) Porcie: 15 (ks)
Šťavnatý kysnutý koláč plný jabĺk a chrumkavej posýpky, ktorý musíte vyskúšať.

Bez lepku Pre recept na Bezlepkový kysnutý slivkový koláč s mrveničkou

Ingrediencie
Na posýpku
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Do 100 ml vlažného mlieka pridáme 1 PL cukru a droždie, rozmiešame a necháme 10 minút vzísť kvások.
  2. V kuchynskom robote spojíme Bakery mix Liana, štipku soli, pripravený kvások, zvyšok cukru a mlieka. Premiesime, pridáme olej a vypracujeme kompaktné cesto. Prikryté necháme kysnúť 45 minút.
  3. Očistené jablká nastrúhame na hrubo, pridáme škoricový cukor Liana a zlatý krém Liana. Premiešame a necháme odstáť.
  4. Na pomúčenej pracovnej doske vyvaľkáme cesto do tvaru plechu.Preložíme na vymastený plech, posypeme mletými orechmi a rozložíme jablká, ktoré sme vyžmýkali zo šťavy. Posypeme posýpkou, ktorú sme pripravili tak, že sme rukami spojili ryžovú múku, cukor a maslo do drobivej zmesi. Pečieme v rúre vyhriatej na 190°C cca 25-30 minút.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Na posýpku
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné