Chrumkavé bezlepkové zemiakové placky

  • Že sa u Vás podávajú na obed zemiakové placky budú vedieť aj susedia. Tá vôňa po cesnaku, majoráne a korení je nezameniteľná. Môžete ich podávať s kyslým mliekom alebo kyslou smotanou.
Bezlepkové zemiakové placky
  • 100
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:45
    (h:m)
  • Porcie
    -
    (ks)

Ingrediencie

Cesto:
50 g Universal mix Liana
300 g zemiaky
3 strúčiky cesnaku
1 vajce
1 cibuľa
4 PL voda
½ KL soľ
1 KL rasca mletá
½ KL čierne mleté korenie
½ KL majorán
 

 

 

 

 

 

Postup

1. Zemiaky a cibuľu nakrájame na menšie kúsky a rozmixujeme na jemnú kašu. Pridáme 3 strúčiky prelisovaného cesnaku, soľ, vajce, mletú rascu, čierne mleté korenie, majorán, vodu, Universal mix a všetko spolu premiešame.
 
2. Rozpálenú panvicu potrieme olejom a postupne dávkujeme pripravené cesto. Pečieme z oboch strán do zlatista. 
 
3. Podávame s kyslým mliekom alebo kyslou smotanou.
 
 
 

 

Čo si myslíte o tomto recepte?

100
Počet hodnotení: 1
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.