Bezlepkové vanilkové slzičky
- 250 g Cake mix Liana
 - 100 g cukor práškový
 - 180 g maslo alebo rastlinný tuk
 - 1 vrecko Vanilínový cukor Liana
 - 1 vrecko Puding VANILKA Liana
 - 2 ks vajíčka
 
Ďalej potrebujeme
- 250 g džem
 - 100 g Čokoláda 70% Liana
 - 30 g tuk (na polevy)
 
- Z uvedených surovín vymiešame hákom v kuchynskom robote cesto. Zabalíme do fólie a necháme v chladničke aspoň 2 hodiny odležať.
 - Na pomúčenej pracovnej doske rozdelíme cesto na 2 časti a z každej vyvaľkáme plát s hrúbkou 3 mm. Z cesta formičkou vykrajujeme slzičky a ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie.
 - Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180°C 7 - 8 minút.
 - Hotové vanilkové slzičky necháme vychladnúť. Potom ich zlepíme džemom a konce namáčame v čokoládovej poleve.
 
- 250 g Cake mix Liana
 - 100 g cukor práškový
 - 180 g maslo alebo rastlinný tuk
 - 1 vrecko Vanilínový cukor Liana
 - 1 vrecko Puding VANILKA Liana
 - 2 ks vajíčka
 
Ďalej potrebujeme
- 250 g džem
 - 100 g Čokoláda 70% Liana
 - 30 g tuk (na polevy)
 
Produkty k receptu