Bezlepkové plnené lievance
- 600 ml mlieko
- ½ kocky droždie
- 1 KL cukor kryštálový
- 300 g Bakery mix Liana
- 1 vrecko Vanilínový cukor Liana
- 2 ks vajce
- 2 PL med
- 5 PL roztopený kokosový olej
- ¼ KL soľ
Ďalej potrebujeme
- olej na potieranie panvice
- nutela, džem a arašidové maslo na plnenie
- cukor práškový na posypanie
- 100 ml vlažného mlieka, cukor a droždie zmiešame v miske a necháme cca 10 minút vzísť kvások. V druhej miske spojíme všetky suroviny, pripravený kvások a vymiešame do hladka. Ak je cesto príliš tuhé, pridáme trocha mlieka. Necháme v teple nakysnúť cca 30 minút.
- Panvicu rozohrejeme, potrieme olejom, nanesieme lyžicou cesto, do ktorého vložíme džem alebo nutelu, prípadne arašidové maslo a prikryjem ďalšou lyžicou cesta. Opekáme do zlatista z oboch strán.
- Pred podávaním posypeme práškovým cukrom.
- 600 ml mlieko
- ½ kocky droždie
- 1 KL cukor kryštálový
- 300 g Bakery mix Liana
- 1 vrecko Vanilínový cukor Liana
- 2 ks vajce
- 2 PL med
- 5 PL roztopený kokosový olej
- ¼ KL soľ
Ďalej potrebujeme
- olej na potieranie panvice
- nutela, džem a arašidové maslo na plnenie
- cukor práškový na posypanie
Produkty k receptu