Bezlepkové čokoládové palacinky s arašidovým maslom a banánmi

  • Už vás nebavia klasické palacinky? Vyskúšajte čokoládové, plnené arašidovým maslom a banánmi.
Pre recept na Bezlepkové perníkové palacinky kliknite sem.
Bezlepkové čokoládové palacinky s arašidovým maslom a banánmi
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:40
    (h:m)
  • Porcie
    11
    (ks)

Ingrediencie

130 g Cake mix Liana
150 ml perlivá minerálka
150 ml mlieko
25 g Pšenová múka Liana
2 ks vajce
1 vrecko Puding tmavá čokoláda Liana
1 PL cukor trstinový
štipka soli
 
Ďalej potrebujeme:
olej na potieranie panvice
arašidové maslo a banány na plnenie
cukor práškový na posypanie
agáve sirup na dochutenie

 

Postup

1. V miske zmiešame pudingový prášok, Cake mix Liana, pšenovú múku, cukor a štipku soli. Pridáme vajcia, minerálku a mlieko a vyšľaháme metličkou palacinkové cesto. Panvicu potrieme olejom, rozpalíme, nalejeme cesto a opekáme z obidvoch strán.
 
2. Ešte teplé palacinky natrieme arašidovým maslom, na vrch uložíme banány, posypeme práškovým cukrom a polejeme agáve sirupom.
 
 

Produkty k receptu

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.