Bezlepkové čokoládové brownies

  • Čokoláda sa hodí vždy a všade, dokonalo vynikne aj v bezlepkovej verzii brownies dezertu.
Pre recept na Cviklové brownies bez múky kliknite sem.
Bezlepkové čokoládové brownies
  • 100
    hodnotenie
  • Trvanie
    -
    (h:m)
  • Porcie
    -
    (ks)

Ingrediencie

250 g Čokoláda Liana 70% alebo 45%
250 g maslo
4 ks vajce veľ. L
200 g cukor kryštálový
štipka soli
2 PL Cake mix Liana
2 PL Kakao tmavé Liana

Postup

1. Čokoládu spolu s maslom roztopíme v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli. Necháme vychladnúť.
 
2. Vajcia s cukrom pomocou elektrického šľahača vymiešame do svetlej peny, počas miešania pridáme štipku soli. 
 
3. Ručne vmiešame preosiatu Cake mix s kakaom a postupne vlejeme vychladnutú roztopenú čokoládu.
 
4. Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme 15-20 minút pri 170°C. Dĺžku pečenia prispôsobíme veľkosti plechu, čím väčší plech, tým kratšie pečenie.
 
5. Brownies podávame mierne vychladnuté spolu so zmrzlinou alebo šľahačkou a ovocím.
 
 
 
 
 

Produkty k receptu

Čo si myslíte o tomto recepte?

100
Počet hodnotení: 1
Používaním stránok prevádzkovateľa LIANA GOLIAŠ s.r.o.
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.