Bezlepková krtkova torta
Cesto
- 320 g Cake mix Liana
- 180 g kryštálový cukor
- 3 ks vajce
- 2 PL Kakao tmavé Liana
- 200 ml olej
- 200 ml mlieko
Plnka
- 250 ml mlieko
- 3 PL kryštálový cukor
- 1 ks Zlaty krém Liana
- 250 g jemný tvaroh
- 50 g Vanilínový cukor Liana
- 150 ml smotana na šľahanie 40%
- 80 - 100 g Čokoláda Liana 70%
- 3 ks banán
- 1 - 2 PL práškový cukor
- džem podľa chuti
1. Z mlieka, kryštálového cukru a Zlatého krému uvaríme puding. Necháme vychladnúť.
2. Pripravíme si cesto: Vajcia, cukor, mlieko a olej vyšľaháme. Cake mix a kakao spolu zmiešame a zapracujeme do zmesi.
3. Cesto vylejeme do okrúhlej formy (priemer 24 cm) a pečieme 25 minút pri 170°C.
4. Po upečení z korpusu vyrežeme jamu asi 2 cm od okraja a vybraté cesto odložíme.
5. Korpus natrieme džemom a poukladáme rozpolené banány.
6. Pripravíme si plnku: Smotanu na šľahanie, vanilínový cukor a jemný tvaroh vyšľaháme.
7. Vopred pripravený puding ešte prešľaháme a postupne primiešame k plnke. Podľa chuti pridávame práškový cukor. Pridáme nastrúhanú čokoládu.
8. Plnku natrieme na tortu. Na plnku namrvíme vydlabané cesto a dáme do chladu stuhnúť.
Cesto
- 320 g Cake mix Liana
- 180 g kryštálový cukor
- 3 ks vajce
- 2 PL Kakao tmavé Liana
- 200 ml olej
- 200 ml mlieko
Plnka
- 250 ml mlieko
- 3 PL kryštálový cukor
- 1 ks Zlaty krém Liana
- 250 g jemný tvaroh
- 50 g Vanilínový cukor Liana
- 150 ml smotana na šľahanie 40%
- 80 - 100 g Čokoláda Liana 70%
- 3 ks banán
- 1 - 2 PL práškový cukor
- džem podľa chuti
Produkty k receptu