Bezlepková a bezvaječná mrvenička do polievky

2:30 (h:m)
2:30 (h:m)
Ingrediencie
Ďalej potrebujeme

Nakúpiť Liana produkty z receptu

Postup
  1. Z universal mixu, soli a vody ručne vypracujeme cesto.
  2. Pripravené cesto zabalíme do potravinárskej fólie alebo mikroténového vrecka a necháme 2 hodiny v mrazničke stuhnúť.
  3. Stuhnuté cesto postrúhame na rovnomerne po podložke. Zľahka pomúčime ryžovou múkou a necháme chvíľu presušiť, kým zovrie voda.
  4. Varíme v osolenej vriacej vode 2-3 minúty.
  5. Mrveničku scedíme a schladíme v studenej vode.
Ohodnotiť recept

Prihláste sa, ak chcete pridať hodnotenie.

Ingrediencie
Ďalej potrebujeme

Nakúpiť Liana produkty z receptu


Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Zásady používania cookies

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.