Perník s krémovou náplňou
Cesto
- 2 ks vajce
- 250 g kryštálový cukor
- 400 ml mlieko
- 120 ml olej
- 300 g hladká múka
- 1 vrecko Kypriaci prášok do perníka Liana
- 2 PL Kakao tmavé Liana Exclusive
Náplň
- 400 ml mlieko
- 1 vrecko Zlatý krém Liana
- 1 vrecko Vanilínový cukor Liana
- 250 g maslo
- 150 g práškový cukor
- 100 g mleté orechy
- trochu rum
Ďalej potrebujeme
- čokoládová poleva
1. V mise vyšľaháme vajíčka s cukrom, primiešavame ostatné suroviny. Pripravíme hladké cesto, ktoré vylejeme na papierom vyložený plech. Pečieme na 170°C 25-35 minút. Necháme vychladnúť.
2. Z mlieka, zlatého krému a vanilínového cukru uvaríme puding, ktorý necháme vychladnúť. Vymiešame maslo s cukrom, pridáme orechy, trocha rumu a napokon puding. Krém natrieme na upečený plát a polejeme čokoládovou polevou.
Cesto
- 2 ks vajce
- 250 g kryštálový cukor
- 400 ml mlieko
- 120 ml olej
- 300 g hladká múka
- 1 vrecko Kypriaci prášok do perníka Liana
- 2 PL Kakao tmavé Liana Exclusive
Náplň
- 400 ml mlieko
- 1 vrecko Zlatý krém Liana
- 1 vrecko Vanilínový cukor Liana
- 250 g maslo
- 150 g práškový cukor
- 100 g mleté orechy
- trochu rum
Ďalej potrebujeme
- čokoládová poleva
Produkty k receptu