Perník s krémovou náplňou

  • ..krém de la krém..
pre recept na Bezlepkový perník s krémovou náplňou kliknite sem.
Perník s krémovou náplňou
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    -
    (h:m)
  • Porcie
    -
    (ks)

Ingrediencie

Cesto:
2 ks vajce
250 g kryštálový cukor
400 ml mlieko
120 ml olej
300 g hladká múka
1 vrecko Kypriaci prášok do perníka Liana
2 PL Kakao tmavé Liana Exclusive

Náplň: 
400 ml mlieko
1 vrecko Zlatý krém Liana
1 vrecko Vanilínový cukor Liana
250 g maslo
150 g práškový cukor
100 g mleté orechy
trochu rum
 
Ďalej potrebujeme:
čokoládová poleva

 

 

 

Postup

1. V mise vyšľaháme vajíčka s cukrom, primiešavame ostatné suroviny. Pripravíme hladké cesto, ktoré vylejeme na papierom vyložený plech. Pečieme na 170°C 25-35 minút. Necháme vychladnúť.
 
2. Z mlieka, zlatého krému a vanilínového cukru uvaríme puding, ktorý necháme vychladnúť. Vymiešame maslo s cukrom, pridáme orechy, trocha rumu a napokon puding. Krém natrieme na upečený plát a polejeme čokoládovou polevou. 
 

 

 

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa LIANA GOLIAŠ s.r.o.
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.