Najlepšie bezlepkové plnené langoše
- 20 g droždie
- 1/2 KL cukor
- 250 ml mlieko
- 250 g Bakery mix Liana
- 250 g Bread mix white Liana
- 1/2 KL soľ
- 1 ks vajce
- 250 g kyslá smotana
Ďalej potrebujeme:
- kečup
- šunka
- syr
- kukurica
- šampiňóny
- Všetky suroviny na cesto zmiešame pomocou mixéra s hnetacími metličkami.
- Cesto prikryjeme a odložíme do chladničky, kde môže ostať aj týždeň.
- Postupne odoberáme toľko cesta, aké veľké chceme langoše.
- Rozvaľkáme na pomúčenej pracovnej doske a naplníme obľúbenými ingredianciami, napr. kečupom, šunkou, syrom, kukuricou a šampiňónmi. Zlepíme ako pirohy a vyprážame v rozpálenom oleji do zlatista.
- 20 g droždie
- 1/2 KL cukor
- 250 ml mlieko
- 250 g Bakery mix Liana
- 250 g Bread mix white Liana
- 1/2 KL soľ
- 1 ks vajce
- 250 g kyslá smotana
Ďalej potrebujeme:
- kečup
- šunka
- syr
- kukurica
- šampiňóny
Produkty k receptu