- Domov
- Chutné recepty
- Koláče a bábovky
- Hrnčekový jablkový koláč
Hrnčekový jablkový koláč
0:45 (h:m)
1:20 (h:m)
Porcie: 60 (ks)
Rýchly a jednoduchý
Ingrediencie
- 3 hrnčeky polohrubá múka
- 1 a 1/2 hrnčeka kryštálový cukor
- 2 lyžice Kakao tmavé Liana
- 1/2 hrnčeka mleté orechy
- 1 ks Vanilínový cukor Liana
- 1 ks Škoricový cukor Liana
- 1 a 1/2 hrnčeka mlieko (môže byť aj acidofilné)
- 1 hrnček olej
- 1 hrnček nastrúhaných jabĺk
- 2 vajcia
- 1 ks Kypriaci prášok do pečiva Liana
Dodatky
- džem
- čokoláda na poliatie
Nakúpiť Liana produkty z receptu
Postup
1. V miske premiešame najskôr suché prísady. Potom pridáme ostatné a vymiešame hladké cesto.Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný vysoký plech.
2. Pečieme vo vyhriatej rúre na 175°C asi 40 minút.
3. Ihneď po upečení potrieme koláč džemom a necháme vychladnúť.
4. Nakoniec polejeme čokoládovou polevou.
Ohodnotiť recept
Prihláste sa, ak chcete pridať hodnotenie.
Ingrediencie
- 3 hrnčeky polohrubá múka
- 1 a 1/2 hrnčeka kryštálový cukor
- 2 lyžice Kakao tmavé Liana
- 1/2 hrnčeka mleté orechy
- 1 ks Vanilínový cukor Liana
- 1 ks Škoricový cukor Liana
- 1 a 1/2 hrnčeka mlieko (môže byť aj acidofilné)
- 1 hrnček olej
- 1 hrnček nastrúhaných jabĺk
- 2 vajcia
- 1 ks Kypriaci prášok do pečiva Liana
Dodatky
- džem
- čokoláda na poliatie
Nakúpiť Liana produkty z receptu
Produkty k receptu