Bezlepkový tvarohový nákyp s marhuľovou omáčkou

1:00 (h:m)
1:20 (h:m)
Porcie: 4 - 5 (ks)
Ryžový nákyp hádam poznáme všetci, ale čo tak pozmeniť recept na tvarohový nákyp s marhuľovou omáčkou?
Ingrediencie
Marhuľová omáčka

Nakúpiť Liana produkty z receptu

Postup
  1. Oddelíme bielky od žĺtkov a z bielkov a štipky soli vyšľaháme tuhý sneh. V druhej miske vyšľaháme zmäknuté maslo, žĺtky, práškový a vanilínový cukor do peny. Pridáme tvaroh, mlieko a prešľaháme. Neskôr pridáme Universal mix a nakoniec jemne vmiešame tuhý sneh. Misu vymastíme maslom a rozotrieme pripravené cesto. Pečieme pri 180°C 45 minút.
  2. Marhuľový kompót aj so šťavou zmiešame s vanilínovým cukrom a prevaríme. Potom premixujeme ponorným mixérom. V mlieku rozmiešame Zlatý krém a pridáme k rozmixovanému kompótu. Uvaríme marhuľovú omáčku.
  3. Upečený tvarohový nákyp nakrájame a prelejeme marhuľovou omáčkou.
Ohodnotiť recept

Prihláste sa, ak chcete pridať hodnotenie.

Ingrediencie
Marhuľová omáčka

Nakúpiť Liana produkty z receptu

Podobné recepty
Podobné recepty

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Zásady používania cookies

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.