- Domov
- Chutné recepty
- Bezlepkový pudingový zákusok so Zlatým krémom
Bezlepkový pudingový zákusok so Zlatým krémom
Trvanie: 00:45 (h:m)
Porcie: 50 (ks)
Jemná kakaová piškóta s vanilkovým Zlatým krémom. Zákusok, ktorému neodoláte ani v tejto verzii.
Ingrediencie
Tovar do košíka
Vytlačiť recept
Zdieľať na facebooku
Piškóta
- 230 g Cake mix Liana
- 20 g Kakao tmavé Liana
- 200 g cukor
- 5 vajec
- 100 ml olej
- 100 ml voda
Puding
- 1 l mlieko
- 2 vrecká Zlatý krém Liana
- 5 PL cukor kryštálový
Poleva
- 2 vrecká Vanilínový cukor Liana
- 1 vrecko Škoricový cukor Liana
- 1 ks biely jogurt
- 1 ks kyslá smotana
1. Žĺtky s cukrom vyšľaháme do peny. Postupne pridáme olej, vodu, Cake mix a Kakao tmavé. Na záver zľahka vareškou vmiešame tuhý sneh. Piškótu vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie.
2. Zo Zlatého krému uvaríme puding podľa návodu na obale. Ešte horúci puding nalievame lyžicou na piškótu. Pečieme pri 180°C 15 - 20 minút.
3. V miske zmiešame biely jogurt, kyslú smotanu a Vanilínový cukor. Ešte horúci koláč natrieme polevou a necháme vychladnúť. Na záver posypeme Škoricovým cukrom.
Dobrý tip:
Klasickú verziu receptu s pšeničnou múkou pripravíme zámenou Cake mix Liana za 230 g polohrubej múky a pridáme 1 vrecko Kypriaceho prášku do pečiva Liana.
Pridať hodnotenie
Ingrediencie
Tovar do košíka
Vytlačiť recept
Zdieľať na facebooku
Piškóta
- 230 g Cake mix Liana
- 20 g Kakao tmavé Liana
- 200 g cukor
- 5 vajec
- 100 ml olej
- 100 ml voda
Puding
- 1 l mlieko
- 2 vrecká Zlatý krém Liana
- 5 PL cukor kryštálový
Poleva
- 2 vrecká Vanilínový cukor Liana
- 1 vrecko Škoricový cukor Liana
- 1 ks biely jogurt
- 1 ks kyslá smotana
Produkty k receptu