Bezlepkový pudingový zákusok so Zlatým krémom

  • Jemná kakaová piškóta s vanilkovým Zlatým krémom. Zákusok, ktorému neodoláte ani v tejto verzii.
pre recept na Bezlepkový pudingový koláč, ktorému sa ťažko odoláva kliknite sem.
Bezlepkový pudingový zákusok so Zlatým krémom
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:45
    (h:m)
  • Porcie
    50
    (ks)

Ingrediencie

Piškóta 
230 g Cake mix Liana
20 g Kakao tmavé Liana
200 g cukor
5 vajec
100 ml olej
100 ml voda
 
Puding 
1 l mlieko
2 vrecká Zlatý krém Liana
5 PL cukor kryštálový
 
Poleva 
2 vrecká Vanilínový cukor Liana
1 vrecko Škoricový cukor Liana
1 ks biely jogurt 
1 ks kyslá smotana
 

 

 

 

Postup

1. Žĺtky s cukrom vyšľaháme do peny. Postupne pridáme olej, vodu, Cake mix a Kakao tmavé. Na záver zľahka vareškou vmiešame tuhý sneh. Piškótu vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie.
 
2. Zo Zlatého krému uvaríme puding podľa návodu na obale. Ešte horúci puding nalievame lyžicou na piškótu. Pečieme pri 180°C 15 - 20 minút.
 
3. V miske zmiešame biely jogurt, kyslú smotanu a Vanilínový cukor. Ešte horúci koláč natrieme polevou a necháme vychladnúť. Na záver posypeme Škoricovým cukrom.

Dobrý tip:
Klasickú verziu receptu s pšeničnou múkou pripravíme zámenou Cake mix Liana za 230 g polohrubej múky a pridáme 1 vrecko Kypriaceho prášku do pečiva Liana.
 
 

Produkty k receptu

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.