Bezlepkový kysnutý jablčník
play

Bezlepkový kysnutý jablčník

Dokonale mäkký a šťavnatý kysnutý jablkový koláč - BEZ LEPKU, ktorý sa hodí v ktorékoľvek ročné obdobie.
Ingrediencie
Ďalej potrebujeme
  • olej na vymastenie plechu
  • rozšľahané vajce s trochou mlieka
  • maslo po upečení
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Z droždia, cukru a mlieka pripravíme kvások, ktorý necháme 10 minút nakysnúť.
  2. Do misy vložíme Bakery mix, soľ, pripravený kvások, zvyšné mlieko a vajce. Miešame mixérom s hnetacími metličkami. Počas miešania pridáme olej. Prikryjeme a necháme 30 minút vykysnúť.
  3. Na pomúčenej pracovnej doske rozdelíme cesto na polovicu. Jednu časť vyvaľkáme na veľkosť plechu. Pripravený plech vymastíme a vložíme doň vyvaľkané cesto.
  4. Nastrúhané jablká dosladíme škoricovým cukrom podľa vlastnej chuti a rovnomerne nanesieme po celom plechu.
  5. Druhu časť cesta opäť vyvaľkáme na veľkosť plechu a prikryjeme ním jablká. Okraje cesta zatlačíme. Prikryjeme a necháme 15-20 minút podkysnúť.
  6. Pred pečením potrieme rozšľahaným vajíčkom s trochou mlieka. Pečieme pri 180°C 20-25 minút.
  7. Po upečení potrieme maslom.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Ďalej potrebujeme
  • olej na vymastenie plechu
  • rozšľahané vajce s trochou mlieka
  • maslo po upečení
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné